Стало відомо про те, що в Росії тривають заворушення. Ось, наприклад, в місті Уссурійськ загорілася місцева авіабаза. Користувачі почали жартувати, що це зійшов Благодатний вогонь.

Подробиць стосовно даного інциденту поки що немає, місцева влада ніяк не коментує пожежу. У мережі лише з'явився хвилинний ролик, на якому видно, що дійсно палає авіабаза.

Не можна не звернути увагу яка розруха панує в місті по сторонах. Зовсім не дивно, що коли окупанти приїжджають захоплювати Україну, дивуються, як добре люди тут живуть.

Що цього разу скажуть стосовно пожежі на авіабазі - невідомо. Можливо знову звинуватять співробітників, які курять в недозволеному місці. А можливо, це ще одна провокація для того, щоб звинуватити в усьому Україну. Ось тільки як саме вони це зроблять - невідомо, адже місто розташоване на іншому кінці світу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Брянську палає нафтобаза та військова частина
У Брянську палає нафтобаза та військова частина

Крім того, варто згадати про пожежу в місті Брянськ. Там з самої ночі почала горіти нафтобаза і військова частина. Знаходиться все це неподалік від українського кордону. Пожежу видно з усіх куточків міста-піднімається два величезних стовпа полум'я.

Не найкращий день для країни агресора, адже крім двох цих інцидентів, в Санкт-Петербурзі прогримів вибух на сходах в житловій будівлі. Евакуйовано 66 осіб, постраждалих немає. За попередніми даними це зробив вночі невідомий чоловік у Балаклаві. Мотиви вчинку належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, що у Брянську палає нафтобаза і військова частина

Раніше повідомлялося, що россійський окупант у перехопленій розмові визнав силу ЗСУ, їхня армія і поруч не стояла

Також, пролунав вибух: підозрюють у причетності спецслужби Росії