У рф продовжуються пожежі. Цього разу горять ліси Сибіру, пожежі вийшли з-під контролю, оскільки російські військові підрозділи, які зазвичай борються з ними, передислоковані на війну проти України.

Про це повідомило інформагенство Іndependent. Величезні пожежі стають все більш поширеним явищем у регіоні. Оскільки вони викидають величезну кількість вуглекислого газу в атмосферу Арктики, вони є основною причиною хвилювань щодо змін клімату. Вчені неодноразово заявляли, що їх потрібно якнайшвидше загасити.

Цього року кілька пожеж, як кажуть, залишилися горіти, оскільки багато військових частин, які відповідають за їх гасіння, були направлені в Україну.

Дослідник клімату з Університету Майамі в штаті Огайо, розповіла свої занепокоєння:

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Оскільки найбільші пожежі часто потребують військових літаків, щоб виявити та перевірити звіти супутників або громад, та підтримати боротьбу з вогнем. Сумнівно, що це буде доступне навіть влітку, якщо війна триватиме".

Грінпіс у росії заявив, що нинішня площа лісових пожеж у країні вже вдвічі більше, ніж у квітні 2021 року.

Ця новина викликає особливе занепокоєння, оскільки лісові пожежі є частиною небезпечного циклу зворотного зв’язку в Сибіру, ​​який знаходиться за полярним колом.

Нагадаємо, раніше у Москві навпроти мерії сталася велика пожежа, на місці працюють рятувальники.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські міста охопили масштабні лісові пожежі, поки тисячі радіють війні.

Також "Знай.ua" писав, що у росії вигадали свою історію знищення "Москви" за допомогою НАТО і 20 ракет.