У Росії сталася серйозна пожежа. У Москві всю Тверську площу огорнув дим. За попередніми даними загорілася дерев'яна будівля недалеко від мерії міста. Про це інформують росЗМІ, а також діляться кадрами очевидці події.

У Москві прямо навпроти мерії сталася пожежа. Відзначається, що вся Тверська площа в диму.

Пожежа в Москві. Фото: скрін youtube
Пожежа в Москві. Фото: скрін youtube

"Тверська площа в Москві вся покрита димом, навпроти уряду столиці палахкотить пожежа. Інформації про постраждалих і причини інциденту на даний момент немає", - йдеться в повідомленні одного телеграм-каналів Росії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В екстрених службах підкреслюють, що пожежа сталася біля пам'ятника Долгорукому на Тверській площі. Займання сталося в дерев'яній будівлі.

На місце події прибули рятувальники для локалізації та ліквідації загоряння будівлі. Причини загоряння поки невідомі, але будуть встановлені фахівцями. Про постраждалих не повідомляється.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової.

Також наш портал інформував, Збройні Сили України відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Крім того, наш портал писав, український захисник отримав обіцяні президентом Володимиром Зеленським 100 тисяч гривень і поділився мрією: "Залишилося вийти живим з Маріуполя".