У неділю, 24 квітня, багато країн світу і їх жителі відзначають велике церковне свято Великдень. Країна-агресор і віднедавна загарбник, не є винятком. У мережі розмістили відеоролик з богослужіння в рф, на якому особливо уважні глядачі помітили чергову брехню путіна.

На опублікованому відео можна чітко розпізнати неякісний монтаж, яким славляться в рф. На деяких кадрах путін "застряг в текстурах", а на інших і зовсім зник. Тобто, спочатку його показали у червоного полотна біля корони, а всього через пару секунд він немов випаровується. І, о диво, він знову з'являється ще через декілька секунд. Відеролики розмістили в Telegram-каналі "Україна зараз: новини, війна, Росія".

Ті, хто хотіли добитися справжньої правди про зйомку цього Великоднього богослужіння, навіть роздобули інформацію за минулий рік. Користувачі мережі заявили, що в 2021 році Путін був у тому ж самому костюмі і з такою ж свічкою, що і на відео вище, надавши докази.

Локація може залишатися колишньою, але президент рф навряд чи з'являється на публіці в однаковому одязі, тому його присутність в церкві залишається під питанням.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Нагадаємо, в МВС запідозрили Путіна в черговому монтажі через близькість з Шойгу: "Ніколи так близько..."

Як повідомляв Знай.uа, Володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні

Також портал Знай.uа писав, що Джо Байден заявив, що план володимира путіна з тріском провалився: "Зеленський при владі"