На Великдень Президент Володимир Зеленський записав вітальне звернення для всіх українців, перебуваючи в духовній святині Києва - Софійському соборі, і пообіцяв перемогу над росією, яка безжально вторглася на територію України 24 лютого.

Відповідний відеоролик він розмістив на особистій сторінці в соцмережі Instagram, за якою стежить більше 16 мільйонів чоловік. Кадри були зняті в Софійському соборі, який знаходиться в центрі столиці, а сам Зеленський нагадав українцям про те, яку силу зберігають стіни цього священного місця і після яких подій вони зуміли вистояти. У своєму зверненні глава держави заявив про беззастережну перемогу над росією і новий світ, який чекає всіх громадян України.

Привітання Зеленського на Великдень, скріншот з відео
Привітання Зеленського на Великдень, скріншот з відео

Також він не забув прочитати молитву прохання Богу, нагадавши про страшні звірства в українських містах, і попросивши миру в кожній хаті.

"Велике свято сьогодні дає нам непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а значить неодмінно переможе Україна", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, "Контрнаступ ЗСУ": українцям назвали території, які повернули наші Герої

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський розповів, про переговори з рф - в Україну їде держсекретар США Блінкен: "Політичні понти"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський спустився в метро: сказав про звільнення Маріуполя, замахи на нього і зустріч з путіним