У соціальній мережі розмістили чергову інформацію, яка стосується санкцій проти жителів росії. З'явилися відомості, що шведська компанія з виробництва особистої гігієни залишає ринок російської федерації.

Відповідну новину оприлюднили в Telegram-каналі "Лачен пише"

Потрібно нагадати про те, що з початку війни росії з Україною, почали водитися серйозні санкції проти агресора. Вже практично всі топові бренди одягу, аксесуарів, салони автомобілів, магазини і навіть сайти відвернулися від жителів росії. Однак, на превеликий жаль це мало.

Інші бренди і компанії, які все ще знаходяться на російському ринку, не хочуть «оплачувати війну в Україні» і йдуть з території рф буквально кожен день.

"Шведська компанія Essity, яка виробляє засоби гігієни, покидає російський ринок. Їй належати бренді Zewa, Libresse, Leukoplast, Tork", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потрібно нагадати, що компанія-гігант, яка також виробляє засоби особистої гігієни Johnson's baby, також припинила свою роботу в рф.

Громадян росії продовжують відрізати від цивілізації, в той час як економіка країни-агресора страждає щодня. Росії поки вдається штучно утримувати курс рубля на плаву, але, це не зможе тривати вічно.

Нагадавши, Віталій Кім повідомив, що він дізнався, скільки хочуть воювати генерали рф.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі прокоментували зустріч Путіна і шойгу.

Також портал "Знай" писав, що Маша Єфросиніна поділилася дуже цікавими думками.