Глава Кремля володимир путін зустрівся з Міністром оборони Сергієм Шойгу, який відзвітував про ситуацію в Маріуполі. У соцмережах помітили, що під час всієї зустрічі путін сидів у неприродній позі, вхопившись рукою за стіл і не відпускаючи його. Це можна побачити у відео з зустрічі, яке опубліковано в youtube.

володимир путін провів зустріч з Міністром оборони Сергієм Шойгу, який відзвітував про те, що Маріуполь, який повністю знищили російські військові, нібито звільнений. Він додав, що українські захисники все ще контролюють "Азовсталь" і попросив у путіна ще кілька днів для штурму.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Глава Кремля в свою чергу наказав не штурмувати завод нібито перейнявшись здоров'ям російських солдатів. Однак наказав заблокувати промзону заводу. Весь цей час путін сидів у неприродній позі, вхопившись рукою за стіл і не відпускаючи його. Вже не перший раз його підловлюють на якихось незвичайних позах.

У цьому випадку все могло бути через біль у спині, яку, за інформацією видання "Проєкт" він почав відчувати після падіння з коня у 2012 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше Знай писав, "ви фашистів вбиваєте, бл*ть!": зазомбована Путіним мати не вірить власному синові-окупанту, який зізнається у злочинах проти українців.

Також ми писали, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста: "А я думав в Єйську живу".

Крім того, наш портал інформував, розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були.