Напевно, все всі чули про допомогу від держави у розмірі 6500 гривень українцям, що втратили змогу працювати. Наразі вже близько п'яти мільйонів громадян подали заявку на отримання цих коштів.

Сьогодні ми розповімо, як перевірити статус вашої заявки, передає портал "Техно.фан".

На початку кожна заявку на отримання допомоги у розмірі 6500 грн ретельно перевіряється за допомогою реєстрів. Аби даремно не чекати допомоги ви можете подати запит до Міністерства цифрової трансформації, аби дізнатись чи є ви у списках Реєстрів одержувачів.

Додаток "Дія". Фото: Youtube
Додаток "Дія". Фото: Youtube

У такому запиті необхідно вказати ПІБ та свій ідентифікаційний номер. Міністерство намагається якнайшвидше відповідати за запити.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що допомогу від держави у розмірі 6500 грн можуть отримати працевлаштовані громадяни та ФОП усіх груп, що працюють на території 12 прифронтових областей та Києва.

Кошти мають надійти протягом 10 днів. Проте, громадяни, які подали заявки наприкінці березня досі чекають своїх коштів. Це пов’язано з тим, що Мінекономіки ще не перерахувало банкам відповідні кошти.

Нагадаємо, безкоштовний проїзд для українців: в яких країнах можна заощадити на поїзді або автобусі, умови

Також Знай писав, 12800 у Німеччині, і 6400 гривень у Чехії: скільки українським біженцям платять у країнах ЄС

Раніше Знай повідомляв, українські переселенці зіткнулися з проблемами у Польщі: обмежені вакансії та черги до шкіл