Росія почала знищувати все українське задовго до вторгнення: що таке культурна війна і як вона велася

Росія завжди працювала над знищенням української мови і культури. Так, наприклад російські книги домінували на українському ринку до 2014 року. Потім їх почали частково бойкотувати, а в 2016 році Верховна Рада частково заборонила ввозити книги з рф. Втім, незважаючи на санкції книги з'являлися на полицях книжкових магазинів у вигляді контрабанди.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

"Трагедія": Надя Дорофєєва без макіяжу розповіла про її найсумніший день народження в житті

Талановита і успішна українська виконавиця, підопічна Потапа Надя Дорофєєва дала відверте інтерв'ю і розповіла українцям про плани на свій день народження. Варто відзначити, що Надя Дорофєєва відмінно говорить українською мовою. Численні українці акцентували на цьому увагу.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Улюбленець українців Віталій Кім дізнався, коли генерали рф закінчать війну в Україні: мета проста

Віталій Кім став для українців одним з героїв цієї війни. Заспокійливі відео людини в гарному настрої підбадьорювали і заспокоювали в важкі перші хвилини повномасштабного вторгнення, коли люди були в паніці, і не знали, що робити, і чого очікувати. На каналі Україна 24 журналістка попросила Віталія Кіма прокоментувати ситуацію в Миколаєві і висловити припущення що думають російські генерали щодо війни в Україні.

Віталій Кім, скріншот
Віталій Кім, скріншот

Путін всю зустріч з Шойгу сидів, вчепившись у стіл - причини знайдені, йому боляче

Глава Кремля Володимир Путін зустрівся з Міністром оборони Сергієм Шойгу, який відзвітував про ситуацію в Маріуполі. У соцмережах помітили, що під час всієї зустрічі Путін сидів у неприродній позі, вхопившись рукою за стіл і не відпускаючи його.

владимир путин, фото: скриншот из видео
владимир путин, фото: скриншот из видео

Кабмін змінив умови отримання допомоги біженцям-платитимуть не всім

Минуло майже два місяці з початку вторгнення, і зони бойових дій локалізувалися в деяких регіонах країни. Таким чином на більшій частині території проживати стало безпечніше, адже прямих бойових дій там не відбувається. Враховуючи цей уряд прийняти нова постанова № 457 "Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України".

200 українських біженців в очікуванні притулку в США, фото: CNN.
200 українських біженців в очікуванні притулку в США, фото: CNN.