Парламенти Естонії та Латвії визнали, що дії російських окупантів в Україні - це геноцид українського народу. Про це повідомляють на сайті парламенту Естонії та на сайті Сейму Латвії.

Російські окупанти здійснювали страшні злочини на території України. Прикладом їх звірств є Буча, Ірпінь, Маріуполь і ряд інших населених пунктів, де цілеспрямовано розстрілювали мирних людей цілими сім'ями. Репресії проти українців тривають і зараз на територіях, які контролюють загарбник. Те, що відбувається в Україні вже багато країн називають прямо - геноцидом, а деякі держави вже офіційно визнали це.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

Так, парламенти Естонії та Латвії визнали геноцид українського народу. У заяві Естонії йдеться, що Росія вчинила акти геноциду і масові звірства щодо мирного населення на тимчасово окупованих територіях.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Латвія також зазначила, що докази показують, що російська армія своїми численними злочинами здійснює геноцид українців.

Раніше інформаційний портал Знай писав, у США не злякалися російської балістичної ракети, Пентагон прокоментував її запуск: "Ми не вважали це загрозою".

Також ми писали, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста: "А я думав в Єйську живу".

Крім того, наш портал інформував, розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були.