Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав, чим зайнятий днями безперервно. Робить все можливе для того, щоб війна в Україні закінчилася.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться різними публікаціями, а також сповіщає про актуальні події в країні.

На цей раз там з'явилася фотографія, де Дмитро Кулеба стоячи біля вікна розмовляє по телефону. Саме так і проходять його дні вже більше двох місяців. Намагається домовитися про закінчення війни, і щоб це сталося якомога швидше.

Не можна не відзначити, що саме завдяки діям наших дипломатів були введені посилені санкції проти Росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Цілий день на телефоні майже з десятком країн. Все для ЗСУ, все для перемоги. Особлива увага Маріуполю " - йдеться в повідомленні під постом.

Фото: МЗС України, Кулеба
Фото: МЗС України, Кулеба

У Маріуполі зараз одна з найскладніших ситуацій в країні, і там ведуться постійні обстріли. Також, найімовірніше на вулицях лежать тисячі тіл мирних громадян, яких нещадно вбивали російські окупанти.

До слова, не так давно Дмитро Кулеба зустрівся з президентом Болгарії, який вирішив назвати Крим територією Росії. Вони обговорили багато важливих питань.

"Ми обговорили шляхи відновлення миру і розвиток в регіоні Чорного моря. Ми також погодилися з необхідністю зміцнити ланцюжки поставок сільськогосподарської продукції для підтримки глобальної продовольчої безпеки", - розповів Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, що Джастін Трюдо зробив важливу заяву для України: Канада зважилася на відправку важкої артилерії

Раніше повідомлялося, що українцям показали, як Олексій Арестович виглядав в юності: підкорив не одне жіноче серце

Також, воін ЗСУ Валерій Маркус нагадав українцям всі гріхи Ломаченка і любов до Росії