Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 19 квітня відзначив свій День народження. Він зізнався, що загадав у цей важливий день. Про це дипломат написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже майже два місяці йде війна, розв'язана Росією. Всі українці мріють про мир, а особливо ті хто на передовій у цій боротьбі. Дмитро Кулеба один з тих, хто захищає інтереси країни на міжнародному дипломатичному рівні.

Дмитро Кулеба, YouTube
Дмитро Кулеба, YouTube

19 квітня глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба відзначив 41-річчя і зізнався, що в цей важливий для себе день побажав миру і перемоги України. Святкувати дипломат не став, так як в країні війна. Він зізнався, що цей день, як і багато попередніх він провів на роботі, щоб наблизити виконання свого бажання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вранці у свій День народження я загадав собі одне бажання – мир в результаті нашої перемоги. Згадав і пішов працювати над виконанням власного бажання", - написав Дмитро Кулеба.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".