У соціальній мережі показали унікальні кадри, на яких можна побачити розкішні великодні яйця від дизайнера з Литви. Талановита жінка під ім'ям Laimės Kūdikis зачарувала українців, і не тільки, своїм унікальним талантом.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Жителям України показали чарівні кадри. Литовський дизайнер Laimės Kūdikis продемонструвала свій витвір мистецтва-великодні яйця в жовто-синіх тонах, які представляють із себе символи України.

"Великодні яйця від литовської дизайнерки Laimės Kūdikis. Які ж вони красиві", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Немає ніяких сумнівів, що творець цих великодніх яєць – справжній професіонал своєї справи. Мало того, що вони виглядають просто чудово, так вони ще зроблені в українському стилі, щоб в черговий раз підтримати Україну.

Не дивлячись не таку жорстоку повномасштабну війну в Україні, всі жителі нашої країни чекають святого свята, яке прийде в неділю, 24 квітня. Українці відзначатимуть світле свято - Великдень.

Нагадавши, українцям розповіли, що потрібно і чого не потрібно робити в Чистий четвер.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали рецепт святкового печива на честь Великодня.

Також портал "Знай" писав, що жителям України повідомили про те, що перед святим днем на честь свята різко зросли ціни на картоплю.