Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден зробив нову заяву про війну в Україні. За його словами російський диктатор не розраховував на те, що НАТО так сильно об'єднається.

Про це він заявив в ході зустрічі з воєначальниками США.

За словами американського лідера, Путіна явно шокував той факт, що НАТО стане ще сильнішою і ситуація в Україні покаже їх єдність.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

"Вони більш жорсткі і горді, ніж я думав; я вражений тим, що вони роблять з вашою допомогою. Я не думаю, що Путін розраховував на те, що це зможе згуртувати нас" - йдеться в заяві президента.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Справа в тому, що Джо Байден скликав військових лідерів США на щорічну зустріч в Білому домі, і вона має особливе значення, так як війна в Україні вступила в нову фазу, ще більш небезпечну.

НАТО, фото: вільне джерело
НАТО, фото: вільне джерело

Крім того, США планує надати додаткову військову допомогу українцям, які опинилися у скрутному становищі через Володимира Путіна.

володимир путін, фото: скріншот з відео
володимир путін, фото: скріншот з відео

При цьому, раніше міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу зазначав, що кілька країн НАТО не бажають припиняти війну в Україні.

"Але після зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО склалося враження, що... всередині країн-членів НАТО є ті, хто хоче, щоб війна тривала. Нехай війна триває, а Росія слабшає", – сказав глава турецької дипломатії.

Джо Байден, скріншот: Youtube
Джо Байден, скріншот: Youtube

Про кого саме говорив політик-невідомо. Залишається сподіватися, що все дійсно скоро закінчиться, і Україні повернуть її свободу, а жителі зможуть повернутися додому.

Нагадаємо, що Медведєв заявив про "денацифікацію" іноземців

Раніше повідомлялося, що Кримська "няш-мяш" Наталія Поклонська спробувала всидіти на двох стільцях одночасно

Також, Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників