У соціальній мережі розмістили курйозну публікацію, в якій можна побачити нові дитячі, можливо і не тільки дитячі, цукерки. Стало відомо, що пропаганда в рф перейшла на новий рівень, і вони продають солодощі у формі літери «z».

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Боже, яке кончене»

Ні для кого не секрет, як працює машина пропаганди в росії. Справа доходить до того, що жителі рф перетворилися на справжніх рашистів, які ніби втрачають дар мислення.

"Що смокчуть патріоти рашки?" ,- підписаний знімок в поплярному месенджері.

Дивлячись на цю фотографію, можна зрозуміти, що зомбування в росії вийшло на новий рівень. Влада зомбувала росіян десятками років тільки для того, щоб знищити Україну.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Дуже шкода, що люди, що живуть в рф, втратили важливу функцію – думати своєю головою. Зомбування відбувається ще з маленького віку, навіть дивлячись на дану цукерку, це можна зрозуміти.

Українська аудиторія, яка побачила дану публікацію, не зуміла втриматися і вирушила в розділ коментарів.

"І так зрозуміло що вони смокчуть", "Нічого,вони полюбляють брати до рота усяку гидоту", "Український прутень вони смокчуть", "95-ті там нароблять чудес)", "Їм треба цукерки з буквою Х", "Сподіваюся ця цукерка з дупи також буде буквою зю виходити", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, Річард Гір звернувся до українців і підтримав Україну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", залізниця в Японії підтримала Україну.