Стало відомо про те, що Японія продовжує підтримувати Україну будь-якими способами. В цей співробітники залізниці в Японії вирішили пофарбувати поїзд в жовто-синій колір, щоб підтримати колег з Укрзалізниці.

Відповідну новину оприлюднили в Telegram-каналі «Верховна Рада України»

Потрібно повідомити про те, що Японія показує себе з вельми несподіваного боку. Раніше вони передавали українським воїнам амуніцію цілими літаками, після чого заявили, що готові і далі відправляти сучасну техніку нашим бійцям.

Крім цього, є інформація, що тепер на залізниці в Японії їздить поїзд, повністю пофарбований в жовто-сині кольори.

"Японська залізниця пофарбувала потяг у синьо-жовті кольори на знак солідарності з Укрзалізницею Представники японської залізниці вирішили підтримати своїх українських колег. Вони пофарбували потяг у синьо-жовті кольори", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всім чітко зрозуміло, що війна росії на території України зайшла занадто далеко. Західні країни, країни Європейського Союзу та інші держави стали на бік України, щоб допомогти зупинити путінську диктатуру і агресію.

Всі впевнені в тому, що Україна здобуде перемогу в цій жахливій війні і буде далі показувати всьому світу своє прагнення до свободи і справедливості.

Нагадавши, у мережі повідомили, що США збираються в черговий раз заарештувати дорогу яхту російського чиновника.

Як раніше повідомляв портал "Знай", шойгу вперше за три тижні заговорив про війну в Україні.