У соціальній мережі з'явилася інформація, в якій йдеться про чергові санкційні арешти майна російських олігархів. Цього разу було виявлено яхту Сулеймана Керімова.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Україна Новини війна@

Останнім часом дуже добре видно, як західні країни світу серйозно взялися за санкції проти hосії. Вони стосуються gутіна і всіх, хто його оточує.

Буквально щодня проводяться арешти яхт російських олігархів, які коштують сотні мільйонів доларів.

Зараз хотілося повідомити про те, що є такий «товариш» Сулейман Керімов, який потрапив під санкції Сполучених Штатів Америки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

"США готують черговий арешт яхти російського олігарха - The Guardian Під прицілом – елітна яхта "Amadea" підсанкційного Сулеймана Керімова", - повідомляється в популярному месенджері.

Як відомо, російські чиновники - любителі всілякої розкоші. Кожен з них має неймовірні яхти, які розкидані по всьому світу. Однак багато з них знаходяться в США і Великобританії, де місцева влада з великим задоволенням заарештовують це майно.

Нагадавши, у мережі повідомили, що лікарі з Білорусі рятують українські життя.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Японія вирішила надати Україні професійну амуніцію і техніку для ЗСУ.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про те, що ЗСУ в черговий раз відбилися від окупантів.