Азов майстерно контратакував окупантів у Маріуполі, попри блокаду: самі себе закидали гранатами

З'явилося повне відео як Азов знищив орків у Маріуполі, попри повідомлення владою рф, що вся міська територія Маріуполя під їхнім контролем.

Полк Азов та українські ЗСУ продовжують тримати оборону Маріуполя, хоча сили противника в рази перевершують українські. Про це повідомляє телеграм-канал Азов-Маріуполь.

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

Україна готова повернути всю Донецьку і Луганську області в ході другої фази: "Реально зможемо"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Битва за Донбас переламає хід війни, та Україна зможе нарешті повернути свої втрачені території у 2014 році. Україна зможе не просто перемогти ворога та вигнати з своєї території, а відновити кордони, вкрадені у 2014 році. Таким чином буде поставлена крапка у протистоянні з ворожою армією.

Віктор Ягун. Фото: Youtube
Віктор Ягун. Фото: Youtube

Рада пояснила, на кого знижує тиск через війну: податки платити можуть не всі

У Верховній Раді України впровадили зменшення податкового тиску на підприємців на час воєнного стану. Українська влада впровадила зменшення податкового тиску та спрощення та поліпшення податкових правил на період воєнного стану, повідомляє Верховна Рада Украъни.. Малі та середні підприємства завжди були, є та будуть основою економіки.

Помер син Кріштіану Роналду

Померла новонароджена дитина відомого футболіста Кріштіану Роналду. Про це він заявив особисто. Про це спортсмен розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 428 мільйонів чоловік. Публікацію вони з дружиною Джорджиною Родрігес оформили спільно, щоб вона вийшла відразу ж на двох акаунтах.

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube

Під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч людей: радник мера поділився шокуючими подробицями

Стало відомо про те, що під Маріуполем у фільтраційних таборах окупанти утримують понад 20 тисяч осіб. Що про це відомо. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналi. За його словами, окупанти утримують у фільтраційних таборах по лінії Мангу-Нікольську-Ялта не менше 20 тисяч осіб.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео