У Верховній Раді України впровадили зменшення податкового тиску на підприємців на час воєнного стану.

Українська влада впровадила зменшення податкового тиску та спрощення та поліпшення податкових правил на період воєнного стану, повідомляє Верховна Рада Украъни.. Малі та середні підприємства завжди були, є та будуть основою економіки.

Нові тимчасові правила передбачають, що не буде застосовуватися санкцій та штрафів за:

Неподання неподаткових звітних документів - під час дії воєнного стану та протягом 3 місяцівв після його завершення, податкових - протягом 6 місяців.

Невиконання податкових обов'язків особами, що беруть участь у бойових діях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Невикористання реєстраторів розрахункових операцій.

Варто зазначити, що український бізнес поступово повертається до життя.

За інформацією від глави Уряду Дениса Шмигаля, видатки становлять близько 2 млрд гривень щодня. Дослідники з Centre for Economic Policy Research загальну вартість відновлення України після війни у понад 200-500 мільярдів євро.

З початку військової агресії росії в Україні пошкоджено, зруйновано або захоплено щонайменше 533 заклади освіти, 300 дитячих садочків, 196 медичних закладів, 129 заводів та підприємств.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що війна позбавила українців вихідних на Великдень та травневі свята.

Як повідомляв портал "Знай.ua", встановлено нові правила перетину держкордону України.

Також "Знай.ua" писав, що українська економіка втратить не менше 30% через війну.