Відома письменниця, активістка та популяризатор української мови Лариса Ніцой вирішила висловитися стосовно українських політиків, які стали популярні серед громадян останні два місяці.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно письменниця висловлює свою думку на ті, чи інші події в Україні.

Цього разу вона вирішила пройтися по таким політикам, як Олексій Арестович і Віталій Кім. Вони за останні два місяці стали справжніми секс-символами для українок, але, є одне але, на думку жінки.

"А ви помітили однаковий смак і однакову стратегію у піарників, які призначили Арестовича і Кіма секс-символами для українських жінок? Стратегія: обидва, Арестович і Кім, російськомовні. Тобто мужні та україномовні не можуть бути секс-символами в українських жінок. Ну звiсно..." - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лариса Ніцой, фото: скріншот
Лариса Ніцой, фото: скріншот

Лариса Ніцой зазначила, що піарники вкрай примітивні, і все це очевидно.

Варто відзначити, що Віталій Кім і Олексій Арестович дійсно останні кілька місяців дуже активні в політичній індустрії. Вони регулярно заспокоюють українців, за це і полюбилися громадянам.

Лариса Ніцой, фото з фейсбук
Лариса Ніцой, фото з фейсбук

При цьому, висловлюються вони як українською, так і російською мовами. Саме це і стало причиною невдоволення Лариси Ніцой.

Нагадаємо, що Лариса Ніцой навчила правильно радіти затриманню зрадників

Раніше повідомлялося, що Лариса Ніцой опинилася під загрозою, але боятися навіть не подумала

Також, Лариса Ніцой опинилася під загрозою, але боятися навіть не подумала