Джо Байден вирішив вчитися у Володимира Зеленського: США почали досліджувати досвід ЗСУ для себе

У США військові почали навчання за сценаріями з України. Головне завдання — підготуватися до бою з агресорами такими, як рф або Китай. Про це повідомляють "Голос Америки" в Україні. Збройні сили США озброяться досвідом українців, щоб побачити, чому росії не вдалося швидко встановити контроль над країною в перші тижні війни.

Навчання в США. Фото: Youtube
Навчання в США. Фото: Youtube

Шевченко напророчив майбутнє Тодоренко, Астровської та Марченко ще 200 років тому: "Кохайтесь та не з москалями"

Творчість українського Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка завжди буде актуальна для українського народу. Адже він описував незламний дух українців та відчайдушну боротьбу за свободу та незалежність, й завжди показував, хто є ворогом для України. У популярній мережі ТікТок на сторінці "mynezalezhna" показали, що навіть через 200 років поема Шевченка "Катерина" залишається актуальною.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Регіна Тодоренко та Аліна Астровська
Регіна Тодоренко та Аліна Астровська

Дефіцит гречки і рису українцям не загрожує: на Одещині збільшують посів популярних культур

Одеська область станом на початок квітня перебувала в лідерах за кількістю засіяних площ. Відзначається, що в регіоні вже повністю закінчили посів ярого ячменю, гороху, вівса і ярої пшениці. Про це повідомляє "Одеська обласна державна адміністрація".

Магазин. Фото: скрін youtube
Магазин. Фото: скрін youtube

Українцям підказали, як вижити під час ядерного удару: "Хто не сховався – того підсмажать"

Гліб Репіч, постійний науковий експерт телеканалу «1+1» і викладач хімії в «Атмосферній школі», розповів, як вижити під час ядерного удару. Свій корисний ролик він розмістив у соцмережі «ТікТок».

Він зазначив, що міжконтинентальні ядерні ракети, які несуть стратегічну зброю, направлені на країни НАТО. Українцям же варто боятися тактичної ядерної зброї, яка має набагато меншу потужність. Шансів вижити в такому випадку набагато більше.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

Володимир Зеленський втратив віру у світ, війна показала, хто друг "Не у всіх вистачає духу"

Впродовж війни, яку розв'язала рф проти України, президент Володимир Зеленський відважно виконує свою місію. Він часто спілкується з іноземними главами держав та журналістами, несучи основний меседж світові.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube