Від 2500 до 3000: Володимир Зеленський розповів, скількох захисників втратила Україна з початку війни

Володимир Зеленський заявив, що з початку повномасштабної війни, 24 лютого втрати військовослужбовців в Україні становлять від 2500 до 3000 осіб. У той же час близько 10 тисяч українських захисників отримали поранення різного ступеня тяжкості, тому складно сказати, скільки з них виживе.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Настя Івлєєва з "Орел і Решка" скакала і веселилася, поки Надя Дорофєєва ридала безперервно через війну: "Жорстко"

Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва показала, як ще в січні разом веселилася з російською телеведучою і блогеркою Настею Івлєєвою і як змінилося її життя з лютого, коли почалася війна.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Суд у Львові змінив запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку: тепер грітиме кісточки "на нарах"

12 квітня 2022 року після публікації президента України Володимира Зеленського стало відомо, що СБУ заарештувала нардепа партії ОПЗЖ Віктора Медведчука. Тепер українці отримали ще більш приємну новину. Личаківський районний суд Львова змінив запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку.

Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

Оксана Марченко зняла маску і показала справжнє обличчя всім, крім Медведчука: "Пушкарьова, це ти?"

Дружина опозиціонера-втікача Віктора Медведчука, Оксана Марченко, під час прес-конференції в Москві була в захисній масці. Однак, як з'ясувалося, це не вимоги карантинного часу, а спроба відомої телеведучої приховати своє обличчя від чоловіка.

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

Вербна неділя 2022: як самостійно освятити гілочки перед Великоднем в умовах війни, молитва

У 2022 році Вербна неділя в Україні відзначається 17 квітня в умовах війни, яку оголосив Путін нашій країні. Тому українці можуть освятити вербу вдома самостійно. Це навіть буде правильніше, щоб не наражати себе на небезпеку і не створювати скупчення українців у храмах, які запросто можуть стати мішенню рашистів, особливо в небезпечних регіонах, адже для орків немає нічого святого.

Вербна неділя, скріншот: YouTube
Вербна неділя, скріншот: YouTube

Рецепт глазурі на великодні паски без яєць, яка не кришиться і не липне

Вже в неділю, 17 квітня католики відзначають священне свято Воскресіння Христа - Великдень. Православні ж візьмуться за паски і крашанки через тиждень - 24 квітня. Звичайно, у кожної господині є свій рецепт пасок, але не всі знають, як зробити білу помазку зверху своїми руками і купують її в магазині. Але ми знайшли для вас особливий рецептглазурі на желатині без яєць.

Ліза Глинська і сирні паски, фото Знай.uа
Ліза Глинська і сирні паски, фото Знай.uа