Дружина опозиціонера-втікача Віктора Медведчука, Оксана Марченко, під час прес-конференції в Москві була в захисній масці. Однак, як з'ясувалося, це не Вимоги карантинного часу, а спроба відомої телеведучої приховати своє обличчя від чоловіка.

Багато хто звернув увагу на той факт, що на недавніх відео Оксана Марченко, яка завжди була красунею, не схожа на саму себе. Її обличчя виглядає так, як ніби його піддали невдалої пластичної операції.

Частково це припущення підтверджується словами самої телеведучої.

@kyiveastside

Она теперь всю жизнь будет скрывать неудачную операцию? #марченко

♬ оригінальний звук - Kyiv East Side

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я виглядаю дуже погано, і я не хотіла б, щоб це моє обличчя в такому вигляді бачив мій чоловік. Я б хотіла, щоб він не бачив мене заплаканою або ж не такою, яку він завжди звик бачити. Тому, якщо ваша цікавість задоволена, я продовжу в масці», - відповіла Марченко, коли її попросили зняти маску.

"Вона тепер все життя буде приховувати невдалу операцію?",- дивуються українці.

Марченко. Фото: Youtube
Марченко. Фото: Youtube

"Пушкарьова, Кать, це ти?", "Чоловік зайнятий-справу Стуса читає", " Ну і як, Оксанка, в України такі таланти!!!", "Схоже, Оксанці пластику робив той же лікар, що і куму», «невдала пластична операція – чоловіка забрали, бабло заарештували – якщо не випустять, переробити нема за що», - жартують в коментарях.

Раніше Знай.UA повідомляв, що відома колись українська телеведуча, а також дружина колаборанта Віктора Медведчука Оксана Марченко зараз знаходиться в Москві, де влаштувала прес-конференцію.

Крім того, Медведчук вивів тисячі людей по мінному полю: Оксана Марченко в Москві заливає про "героїчні подвиги" чоловіка.