Стало відомо про те, що відома колись українська телеведуча, а також Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко зараз знаходиться в Москві. Там вона влаштувала прес-конференцію, де поскаржилася на українську владу.

Під час трансляції жінка, зовнішність якої зазнала кардинальних змін, намагалася всіляко виправдати свого чоловіка.

На самому початку дівчина зазначила, що поняття не має, де зараз знаходиться її чоловік Віктор Медведчук, якого затримали кілька днів тому.

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

Спілкування відбувалося в медичній масці, так як вона не хотіла б, щоб чоловік побачив її в такому вигляді.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Були опубліковані два фото мого чоловіка. На одному немає слідів пошкоджень, на другому - видно гематоми і синці. Це означає, що знімки були зроблені на початку і після допиту. Тому є підстави вважати, що СБУ використовує жорстокі фізичні тортури", - заявила Оксана Марченко. На її думку, Служба безпеки України катує його.

До слова, вона не знає точно, коли затримали її чоловіка, адже спілкувалися вони ще в березні. Вже після того, як він втік з дому, в якому відбував домашній арешт.

Не обійшла стороною вона своє звернення до турецького президента. Зробила це Оксана Марченко у зв'язку з тим, що вважає його чи не єдиним незалежним політиком в Європі.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Сама Марченко просила його виїхати заради сім'ї, але Медведчук відмовився, "тому що нічого не зробив і буде стояти до кінця". Але, факт залишається фактом. Він порушив домашній арешт, і його спіймали, коли той намагався виїхати з Київської області у формі ЗСУ.

Нагадаємо, що хірург пояснив, що зробила Оксана Марченко із зовнішністю

Раніше повідомлялося, що Оксану Марченко висміяли зверненням до Суркіса і сигарет з трусами на голові

Також, майно Віктора Медведчука і Оксани Марченко заарештували: 32 квартири, 23 будинки, яхта і не тільки - повний перелік