Після звільнення від рашистів Макарова Київської області мережу облетіла історія вірної собаки, яка залишилася біля квартири чекати повернення господарів. Її одразу ж охрестили «макарівською Хатіко».

Ріні – песик породи акіта-іну, понад місяць чекала свою господиню. Та жінка вже ніколи не повернеться – її вбили окупанти.

Фото і дані Ріні волонтери поширили у соцмережах, де їх побачила нова господиня собаки.

Скрін, відео YouTube Ріні
Скрін, відео YouTube Ріні

Жінка вже має пса такої ж породи, і знає, як із ними треба поводитися. Побачивши собачу вірність, вона не вагалася ні хвилини, і одразу ж поїхала з чоловіком до Макарова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після довгих розпитувань вони знайшли будинок, в якому залишалася Ріні. Спочатку собака поставилася до людей недовірливо, однак, коли жінка від жалості заплакала, Ріні підійшла до неї і почала злизувати сльози.

Скрін, відео YouTube Ріні
Скрін, відео YouTube Ріні

Так почалося нове життя «макарівської Хатіко» - у новій родині, із люблячими господарями. Собача вірність отримала належну винагороду і визнання. Компанію Ріні тепер складає її названий "брат", песик породи акіта-іну на прізвисько Чіп.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні з'явилися свої 300 спартанців: Чорні запорожці розповіли, як 80 воїнів стримали багатотисячне військо рф під Києвом.

Також наш портал інформував, що окупанти продовжують "серіал" з маріупольським бездомним, нібито воїном ЗСУ: "Змарнілий..."

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.