З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато країн, знаменитостей і організацій підтримали українців і засудили дії кремля. Навіть американська організація The Satanic Temple показала, що солідарна з Україною. Про це свідчить публікація на сторінці релігійної організації в Instagram.

Після вторгнення в Україну і численних злочинів проти мирного населення, яке вже визнали геноцидом Росія стала країною-ізгоєм. Багато країн, знаменитостей і організацій солідарні з Україною і допомагають їй перемогти російську армію, яка прийшла окупувати країну.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtubeросійські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, Україну підтримала навіть організація The Satanic Temple, яка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі український прапор, показуючи солідарність з народом, який опинився в страшній ситуації.

Скрін Instagram
Скрін Instagram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, The Satanic Temple - це американська група громадських активістів, що має статус релігійної організації і використовує сатанинську символіку для пропаганди егалітаризму, соціальної справедливості і секуляризму. Група займається громадською діяльністю, політичним лобіюванням і висміюванням відносин між державою і християнськими організаціями.
Представники "Сатанинського храму" заявляють, що Сатана є для них не надприродною істотою, а літературним образом, символом "вічного заколотника" проти свавілля влади і соціальних норм.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.