Вербну неділю цьогоріч українцям доведеться зустрічати з похолоданням та без сонечка, адже напередодні свята майже на всій території країни пройдуть дощі.

Про те, якою буде погода найближчими днями розповіла синоптикиня Наталка Діденко на своїй фейсбук-сторінці.

У п'ятницю, 15 квітня буде найкрасивіша і найтепліша погода у найближчій перспективі. Цього дня на українців чекає багато сонця та мало поривчастого вітру. У більшості областей України максимальна денна температура повітря передбачається +14+18 градусів, місцями +18+22 градуси.

Однак, ніч все ж буде прохолодною, 0+5 градусів, на ґрунті навіть ймовірні заморозки 0-4 градуси. Домінуватиме суха погода, лише невеликі дощі пройдуть на крайньому заході України.

Скрін, відео YouTube весна у Львові
Скрін, відео YouTube весна у Львові

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В українській столиці цього дня погода теж потішить око. 15 квітня буде сонячно та без набридливого рвучкого вітру. Температура підніметься до +18 градусів.

Однак, вже у суботу, 16 квітня в Україну прийдуть дощі, і на Вербну неділю буде похолодання. Тому синоптикиня Наталка Діденко радить скористатися сонечком 15 квітня та прогулятися вуличками міста, щоб погрітися під теплими промінчиками.

Адже вже незабаром погода буде чекає українців вкрай неоднорідна. Наприклад, у понеділок-вівторок у західних областях вночі 0-4 градуси морозу та можливий сніг, а у східних областях України буде сонячно та тепло, до +14+18 градусів.

"Тому всім рекомендую привітати середину весни прогулянкою, якщо можливо, погріти носа на сонці, вийти з помешкань, де буде точно холодніше, ніж на вулиці, нарешті поміняти гардероб із домашніх страшних товстих штанів на прогулянкові легші флісові штани і придивитися, чи розквітли мої улюблені гіацинти)", - зазначила вона.

Нагадаємо, бабусине замовляння для багатства і шепіт на удачу: як залучити в життя мир, благополуччя і щастя

Раніше Знай писав, глава ПЦУ Епіфаній пояснив, як молитися на Благовіщення: "Чекаємо звістку про перемогу"

Також Знай повідомляв, українцям розповіли про погоду на Великдень: до чого готуватися на одне з найголовніших свят року