У моменти особливого відчаю кожна людина підтримує себе по своєму. Хтось йде до психолога, хтось до екстрасенса, хтось займає себе прибиранням, а хтось дозволяє собі впасти в депресію ненадовго.

Але є ще один спосіб допомогти собі - це замовляння, котрими користувалися ще наші прабабусі і пронесли цю науку крізь роки. Двома особливо ефективними ми вирішили поділитися з читачами.

Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість
Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість

Замовляння для багатства

Ранком у вівторок візьміть монет будь-якого номіналу стільки, щоб в сумі вийшло число прожитих вами років (повних). Металеве відро наповніть холодною проточною водою і киньте в нього дріб'язок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вікна та двері закриті. Зчепіть пальці обох рук і 33 рази над водою:

"Вода-матінка! Тебе всі п'ють, тебе всі люблять. Як багато тебе в річці, в струмку, в океані, в кожному людському склянці! Так би і у мене (ім'я) було багато грошей! І у вівторок, і в середу, і в четвер, і в п'ятницю, і в шестак, і в тиждень, і в понеділок! Нехай буде так!"

Візьміть шматок нової зеленої тканини. Намочіть його і протріть заговореної водою стіл, вікна, двері і підлогу. Тільки підлогу мийте від порога в дальньому кутку житла (звичайне ж миття проводять навпаки).

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

Шепіт, щоб все складалося.

Даний шепіт слід читати напередодні якогось дуже важливого заходу або події. Це також може допомогти перед здачею іспитів або при виконанні якихось дуже важливих завдань на роботі або в якихось інших справах.

Для того, щоб все складалося так, як Ви запланували і хочете, щоб удача супроводжувала вас цілий день, потрібно, перед тим як вийти з дому, обов'язково гаряче і проникливо прошепотіти:⠀

"Як мої ноги йдуть одна за одною, так і удача нехай постійно слідує за мною. Істинно!"

Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"
Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"

Нагадаємо сильну молитву, яку ВСУ проговорюють на блокпостах: зірка "Спіймати Кайдаша" Віктор Жданов озвучив ці слова.