Українцям показали прогноз погоди на Великдень цього року. Багато хто вірить, що до того моменту в Україну повернеться мир, і можна буде провести це світле свято з близькими.

Цього року Великдень відзначається 17 квітня для християн західного обряду, а також 24 Квітня для Східного. Тобто залишилося всього кілька тижнів до цього світлого свята, що дає надію на світле будушее.

Синоптикам складно давати довгострокові прогнози, так як все може змінитися кожен день, і залежить від багатьох факторів. А так як зараз в країні війна, часті обстріли також можуть на це впливати.

Великдень, фото: Unian
Великдень, фото: Unian

Згідно з попередніми прогнозами, в квітні цього року очікується досить мінлива, а також холодна погода. Синоптики відзначають, що початок місяця буде теплим, а ось до середини місяця очікує похолодання, включаючи дні на Великдень. Відразу після обіцяють значне потепління, яке принесе за собою теплу і сонячну погоду.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ось народний синоптик Станіслав Щедрін вважає, що з 20 по 30 квітня в країну прийде похолодання. Температура вдень буде від 9 до 15 градусів, а ось вночі від 3 до 5 тепла. У східній частині України і зовсім може опуститися нижче 0.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Ще один синоптик з Волині, Володимир Деркач вважає, що перша частина місяця буде теплою, можливо з опадами, і після цього почнуться короткочасні нічні заморозки. Температура в квітні загалом обіцяє бути комфортною. Єдине про що залишається нам з вами сподіватися - на мир, і перемогу в цій цинічній війні, яку розв'язав проти українського народу Володимир Путін.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що у Генштабі назвали відведення військ Росії від Києва обманним маневром

Раніше повідомлялося, що Великобританія готова бути одним з гарантів безпеки України

Також, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу