У соціальній мережі розмістили важливу інформацію, яка може трішечки порадувати українців. З'явилися відомості, що чергові санкції проти росіян починають все більше і більше показувати себе в дії.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Федоров"

Через те, що росія напала на Україну, весь світ розкрив очі. Після неймовірної відсічі ЗСУ, путін втратив розум остаточно і дав наказ своїм окупантам влаштувати геноцид в Україні.

Весь світ, який побачив звірства рашистів, не зміг не відреагувати на це.

З кожним днем в Україні привозять все більше зброї, щоб наші воїни могли бити ворога, а світові лідери продовжують вводити жорсткі санкції проти жителів росії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Слід за "Сбербанком" з App Store видалили додаток російського "Альфа-банку"", - повідомляється в соціальній мережі.

Важливо нагадати, що Польща вже повністю відмовилася від російського вугілля, а Італія припиняє купувати нафту у росії. Однак це далеко не все, економіка росії погіршується щодня, в той час як путін намагається стрімголов знищити Україну будь-якими способами. Таке відчуття, що йому в цьому житті більше нічого не потрібно.

Нагадавши, українцям розповіли, що робити якщо вони не отримали пенсію.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі заявили, що Польща вводить ембарго на російське вугілля.

Також портал "Знай" писав, що у Криму заарештували жінку за те, що вони зробила жовто-синій манікюр.