У п'ятницю, 15 квітня відзначається в Україні міжнародне свято, яке носить назву Тит-ледолом, Полікарпів день і безхлібиця. Які існують традиції на цей день, а також заборони.

Це свято було створено на честь святих преподобного Тита, Чудотворця, а також мученика Полікарпа.

Прийнято, щоб в цей день розливалися річки.

Пташеня ворони, facebook.com/usi.online
Пташеня ворони, facebook.com/usi.online

Крім того, до середини квітня у наших предків наступало голодний час - іншими словами безхлібиця. Зимові запаси закінчуються, а до нового врожаю ще далеко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково потрібно звернути увагу за воронами і їх поведінкою. Якщо раптом проходячи по вулиці ви почуєте каркання, то це провісник біди. Плюс до цього, якщо дана подія сталася на вулиці, найкраще повернутися додому, адже не дарма цих птахів пов'язували з темними силами і відьмами.

Церква, православні свята - фото ПЦУ
Церква, православні свята - фото ПЦУ

У цей день ні в якому разі не можна лаятися, конфліктувати, і так далі. Все тому що справи можуть піти під укіс, і всі плани теж.

Також, це останній день перед Великоднем, коли людям дозволяється працювати.

Тепер перейдемо до погоди.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Наприклад, якщо ворони сидять низько на деревах, то погода різко скоро погіршиться, і потрібно бути до цього готовим.

Якщо ж птахи, будь-які, купаються в озері або ж калюжі, можна радіти. Скоро у ваше життя знову повернеться Сонце. Якщо опівдні буде хмарно, то погода в найближчі дні буде сухою. Великий розлив річок віщує хороший урожай.

Нагадаємо, що влада вирішила, як відновлять зруйновані міста-замість армії чоловіків на будівництво

Раніше повідомлялося, що Ярмак у лавах ЗСУ замість пісень бажає лише фізичної помсти

Також, парламент Молдови офіційно заборонив георгіївську стрічку в країні