Сценарист знаменитого серіалу "Картковий будиночок" Бо Віллімон знімає документальний фільм про звірства російських окупантів у Бучі. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Американський драматург і сценарист серіалу "Картковий будиночок" Бо Віллімон разом зі своєю командою приїхав в Україну, що зняти документальний фільм про злочини російських окупантів на Київщині. Головна мета - показати жорстокість російської армії і розповісти світу про неймовірний опір українського народу.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

Бо Віллімон зізнався, що був шокований тими звірствами, що влаштували російські окупанти. А ось українці дуже надихнули, адже вірять у перемогу і масово повертаються додому, щоб відновлювати міста. Він зазначив, що в цьому фільмі будуть сцени про звичайних людей, які зіткнулися з жахами війни.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Будуть сцени про звичайних людей, які були змушені зіткнутися з вторгненням: як ці люди виживають, адаптуються, розвиваються в епіцентрі конфлікту", - розповів сценарист серіалу "Картковий будиночок".

Раніше інформаційний портал Знай писав, двоє братів застали війну в Гостомелі і не вагаючись пішли захищати Україну: "Загарбники розбудили в нас войовничість".

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.