Українська дівчинка, батько якої загинув, захищаючи країну від російських окупантів, зворушила емоційним віршем На честь українських захисників. Вона зізналася, що хоче тільки одного - щоб всі захисники України повернулися додому неушкодженими. Ролик опублікував освітній центр Верховної Ради України.

Дівчинка, яка дізналася про загибель батька на фронті, в рамках флешмобу "Діти України за мир", емоційно зачитала вірш і зворушила всіх своєю вірою в перемогу. Вона зазначила, що зараз у неї тільки одна мрія - щоб всі українські захисники повернулися додому до своїх родин.

Вірш від українки. Фото: скрін з відео
Вірш від українки. Фото: скрін з відео

"Я хочу, щоб всі захисники України повернулися до своєї сім'ї, додому. І хочу розповісти вірш "Писала калина листи з України" Людмили Лєгостаєвої. Слава Україні, героям Слава!",- сказала дівчинка.

В освітньому центрі ВР зазначили, що батько юної Українки хоробро віддав життя, захищаючи Україну. Про це дівчинці повідомили 12 квітня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"12 квітня наша українська пташка дізналася, що її тато Віталій Неписенко загинув. Вона дуже хоче, щоб всі захисники України повернулися у свої сім'ї. Навіть такий біль в тендітному серці не зламає сильну спрагу перемоги. Пишаємося і віримо", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.