Воїни ЗСУ підбили крейсер "Москва", який був посланий захисниками Зміїного: на борту 510 членів екіпажу

Стало відомо, що українські захисниками двома ракетами "Нептун" нанесли серйозні пошкодження крейсеру під назвою "Москва" Російської Федерації, який використовувався ними при атаці острова Зміїний.

Українцям розповіли, як розпізнати російські товари на полицях у магазинах: перестанемо фінансувати війну разом

Українцям розповіли про російські товари на полицях у супермаркетах. Як не попастися і не заплатити в черговий раз окупантам. На полицях українських супермаркетів все ще можна зустріти російську продукцію за даними Опендатабот в нашій країні понад 3 тисячі торгових марок, які пов'язані з країною-агресором.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Магазин, фото: скріншот з відео
Магазин, фото: скріншот з відео

Найбільша в історії комета діаметром 800 миль прямує до Сонця: НАСА закликає не панікувати

Гігантська комета з масою приголомшливих 500 трильйонів тонн наближається до нас, але спостерігачі за космосом кажуть, що ми можемо розслабитися, оскільки вона не наблизиться до Сонця ближче, ніж на мільярд миль.

Комета
Комета

Морги Дніпра забиті тілами російських військових - понад 1500 солдатів, від яких відреклися навіть рідні мами

Стало відомо про те, що в моргах міста Дніпро перебуває понад півтори тисячі тіл російських окупантів. Ситуація з кожним днем стає тільки гірше, адже загиблих солдатів ніхто не хоче забирати. Про це стало відомо завдяки новій заяві заступника мера міста Дніпро Михайла Лисенка.

Морг, фото: скріншот з відео
Морг, фото: скріншот з відео

В тимчасово окупованому Мелітополі "пропали" 70 росіян і кадирівців: робота патріотів

Окупація України російськими військами продовжується, у тимчасово окупованому Мелітополі повідомляють, що військові рф поступово "тануть", відправляючись удобрювати українську землю. Розвідка встановила, що з 20 березня по 12 квітня ліквідовано 70 рашистів, які перебували на нічному патрулюванні. Серед них були й кадирівці.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube