У мережі показали унікальні кадри, на яких можна побачити жінок під посольством росії. Сміливі жінки вийшли на мітинг і оголили свої ноги, стоячи в нижній білизні на знак протесту проти насильства рашистів в Україні.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УП. Стрічка"

Вже весь цивілізований світ прекрасно знає, що творять російські окупанти на території України. Після того насильства, тероризму і геноциду світ ніколи не буде колишнім.

Сміливі жінки вирішили підтримати українок, і пішли на серйозний крок – потроїли мітинг під посольством Росії в Таллінні.

"У Таллінні жінки вийшли до посольства рф на знак протесту проти масових зґвалтувань українок російськими солдатами. Фото: Priit Mürk / ERR", - підписана публікація в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дивлячись на ці фотографії чітко зрозуміло, що ці жінки мають на увазі. Вони показали себе з людського боку, щоб підтримати невинних українок, які постраждали в результаті насильства з боку росії.

Ця путінська війна - справжній геноцид для України. Після того, як окупантам не вдалося захопити Україну за той термін, на який вони розраховували, путін і його терористи просто втратили голову і влаштували справжнє пекло для невинних людей. Ці нелюди гвалтують жінок і дівчат різного віку і вбивають навіть тварин.

Нагадавши, сенатор Тед Круз зробив гучну заяву, щоб допомогти Україні у війні проти Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям назвали нові ціни на популярний овоч.