Стало відомо, що на території росії зробили новий аналог нашому ЗНО на подобі тестів. Потрібно повідомити, що після цієї нової програми, вчителі відразу заявили, що це їхня ініціатива.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Новини України»

Потрібно повідомити, що з'явилися відомості про нову шкільну програму в восії. У зв'язку з тим, що росіян звикли зомбувати з самого дівства, їм придумали оновлені тести, в яких можна побачити і про ситуацію в Україні.

"На росії школярам для підготовки до аналогу нашого ЗНО бачили вісь такі "чудови" тесті. У школі одразу заявили, що це "ініціатива вчителя". Альо ж винен лише путін, скажуть потім смороду», - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Важливо помітити, що на даному зображенні чітко видно питання і зрозуміти, чому ж навчають дітей в Росії.

Українська аудиторія, яка побачила цю новину, не пройшла повз і почала писати свої відгуки.

"П. 16 . хендмей стався з бідності, в радянські часи коли порожнеча була, активно впроваджувалося як же добре робити вироби, і інша муть з серіалу худо бідно, з дер*ма цукерка. Психологія бідності", "Ну і знаєте,речення побудовано безграмотно."Не тільки вбивають"? А що їм ще роблять? "На Донбасі"...Господи, якщо там вчителі такі грамотні, то з росією все ясно"," П.20 пропаганда і взвращивание до страху, пошуку істини, правди в тому числі і професії як такої в РФ", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, у мережі повідомили, як змінився світ за останні півтора місяці.