Українцям показали, як змінилися новини в країні з початку війни. Пів року тому в Україні навіть думати про таке не могли. Так, на позитивний настрій українців направив журналіст і блогер Віктор Трегубов на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

В Україні триває війна, яку розв'язала Росія, однак це не означає, Що українцям немає чого радіти. Так, журналіст Віктор Трегубов запропонував проаналізувати частину новин, які українці бачать в нинішній час і уявити, що вони виходять пів року тому.

Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Багато хто навіть у найсміливіших фантазіях не могли уявити, наприклад, що у Бумбокс і Pink Floyd буде загальний сингл, який очолить британські чарти або те, що президенту Німеччини відмовлять у візиті в Україну через його сумнівну репутацію.

"А тепер уявіть, що ви дивитеся Новини ще пів року тому:
- 91% українців не вважають себе одним народом з росіянами...
- Партія в 100 польських БТР доставлена в кордон з Україною...
- Україна відмовила у візиті президенту Німеччини через проблеми з його репутацією...
- У зоопарку Токіо народилася пандочка...
- Віктор Медведчук затриманий при спробі втечі...
- І до новин культури: загальний сингл Бумбокс і Pink Floyd очолив британські чарти!", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"