Війна внесла свої корективи в роботу безлічі підприємств, фірм і заводів в Україні. Не всі підприємці змогли втриматися на плаву в нових реаліях, проте те, що для одних стало крахом, для інших може виявитися новими можливостями.

Які напрямки бізнесу стануть перспективними після війни, розповіли у виданні Styler.

Військова сфера:

На думку експертів, навіть після закінчення активної фази війни ця сфера продовжить активно розвиватися, зміцнюючи оборонні можливості країни. Серед найперспективніших-масові сервіси воєнного часу на кшталт додатку "Тривога", майстер-класи з володіння різними видами зброї, ремонт озброєння.

Будівництво:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На відновлення зруйнованих ворогом будівель потрібно буде багато будматеріалів. Все, що з ними пов'язано, виявиться прибутковою сферою.

Будівництво, фото: Знай.uа
Будівництво, фото: Знай.uа

Виживання та адаптація:

Експерти з виживання, що дають практичні поради міському населенню про життя у військових умовах. Психологи, які допомагають впоратися зі страхами, тривогами, травмами воєнного часу.

Будівництво та проектування захисних споруд:

Всі нові будинки в Україні тепер будуватимуть з урахуванням бомбосховища. Фахівцям в даній сфері буде, де розгорнути бурхливу діяльність.

Продукти тривалого зберігання:

Консерви, сублімована їжа, батончики-це не тільки вимушена їжа під час війни, а й стратегічний запас на майбутнє.

Консервація, скріншот: YouTube
Консервація, скріншот: YouTube

Військовий одяг та аксесуари:

Багато українських приватних компаній вже зараз активно виробляють бронежилети, Берци та інші аксесуари для військових.

Цифрові послуги:

І до війни онлайн-сервіси активно замінювали паперовий документообіг, а після – продовжиться побудова в Україні цифрової держави.

Інформаційна безпека

Надійний захист від кібератак в наш час затребувана, як ніколи. Ця сфера продовжить розвиватися.

Хакери, фото: скріншот з відео
Хакери, фото: скріншот з відео

Криптовалюта:

Поки світ захоплено спостерігає за Україною, є сенс створити власний токен, державну криптовалюту.

Заміщення російських продуктів:

Підійде альтернатива будь-яким товарам, які раніше завозилися в Україну з Росії. Українці навряд чи захочуть продовжувати купувати російську продукцію.

Раніше Знай писав, война триватиме протягом року в окремих областях: журналіст-розслідувач Христо Грозєв поділився новим прогнозом.

Також ми писали, Володимир Зеленський запропонував віддати Путіну Медведчука в обмін на полонених українців: "ось такий вояка".

Нагадаємо, волонтер вижив після розстрілу і розповів, що творилося в окупованому селі: "зробив вигляд, що не дихаю".