У соціальній мережі розмістили дуже важливі новини, в яких йдеться про зміни в Україні. Стало відомо, що Верховна Ради України хоче заборонити російську музику на телебаченні і радіо.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Є важливі зміни, які вже зовсім скоро можуть вступити в силу. Українцям повідомили про те, що російська музика буде заборонена в Україні.

Варто припустити, що такі новини ніяк не засмутять жителів нашої країни.

"В Україні хочуть заборонити російську музику на радіо і телебаченні. Відповідний законопроект вже зареєстрований у Верховній Раді", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Крім цього, потрібно розповісти про те, що вже багато людей починають відмовлятися від російської мови.

Також мер міста Житомир нещодавно повідомив про те, що він хоче, щоб з 1 вересня в школах міста не набиралися класи з вивчення російської мови. Він помітив, що нашим дітям це не знадобитися ще кілька десятиліть.

Ця жахлива ідейна війна, війна путіна, принесла справжню розруху і геноцид в Україну. Дуже шкода, що велика частина російського народу продовжує його підтримувати.

Нагадавши, у мережі повідомили, що українці почали масово продавати долари і євро.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Садовий звернувся з заявою про допомогу.

Також портал "Знай" писав, що стало відомо про те, що Італія відмовилася від російського газу.