У соціальній мережі повідомили, що мер Житомира Сергій Сухомлин зробив серйозну заяву і зробив унікальну пропозицію. На його думку, з 1 вересня в школи не потрібно набирати дітей в класи з вивчення російської мови.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити, що мер Житомира відмінно знає, що відбувається на території України. Житомирська область перебувала в епіцентрі жахливих подій, як і багато інших міст і області України.

Після того, як під Києвом було звільнено область від окупантів, Сергій Сухомлин зробив заяву.

"Мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував з 1 вересня більше не набирати в школах міста класи з вивчення російської мови. "Я все ж хочу, щоб з 1 вересня ми вже не набирали в наших школах класи з вивчення російської мови. Ми бачимо, що ця мова ще років 20-30 для наших дітей не знадобитися», - заявив він», - повідомляється в публікації в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потрібно погодитися, що після того, що витворяють окупанти на території України, їм ніколи не буде прощення. На даний момент вже багато українців "поклали хрест" на російську мову. Велика частина наших "сусідів" виявилася справжніми фашистами, так як вони підтримують путіна.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Італія відмовилася від російського газу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українець розповів, як окупанти знущалися над ним і мало не вбили.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, що буде з продуктами в найближчому майбутньому.