Українцям розповіли, де в умовах війни знайти роботу. При цьому, як в Україні, так і в іншій країні.

Про це стало відомо завдяки новим порадам на офіційному акаунті порталу "Дія" в соціальній мережі Instagram.

Вони показали українцям кілька цікавих сервісів, де кожен зможе знайти собі роботу як в Україні, так і в іншій країні світу. Також, відмінно вони підійдуть не тільки для тих, хто втратив роботу, але і для тих хто просто хоче поміняти професію.

UA Talents. Це сервіс для тих, хто переїхав в іншу країну, і хоче там почати заробляти гроші. Все що потрібно-зареєструватися, а також створити резюме. Роботодавець сам Вас знайде, або ж можете пошукати вакансії самостійно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Happy Monday. На цій платформі збирають актуальні вакансії для роботи віддалено, або ж в європейських містах.

The female factor. Це перша Європейська платформа для пошуку жіночих талантів. Вельми оригінально.

Співробітники в офісі, фото з pxhere
Співробітники в офісі, фото з pxhere

BazaIt. Це сервіс з пошуку вакансій в сфері IT. Ви можете створити резюме, вказати бажану зарплату, і поспілкуватися роботодавцями.

Hire for Ukraine. На цьому сервісі українці можуть знайти собі роботу абсолютно по всьому світу. Створюєте лише власний профіль, на якому розміщуєте резюме.

"Працюйте, якщо можете працювати зараз, і діліться добіркою з тими, хто шукає роботу 💙 💛" - йдеться в повідомленні під постом.

Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ
Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ
Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ

Не можна не відзначити того факту, що під час війни велика частина українців позбулася роботи. Пов'язано це з недостатнім фінансуванням, переїздами, або ж зовсім у зв'язку з припиненням роботи.

Нагадаємо, що психолог Світлана Арефнія розповіла, як біженцям ставитися до почуття провини

Раніше повідомлялося, що українець розповів, як російські окупанти двічі позбавили його всього і ледь не вбили

Також, дефіцит яєць, м'яса та овочів під час війни: прогноз Мінагрополітики на найближчі місяці