Обіймав Володимира Зеленського, а потім вдарив у спину: українцям нагадали брехливі обіцянки лукашенка

У Мережі показали уривок зустрічі Зеленського та Лукашенка у 2019 році. Обіцянки, які не були виконані. У 2019 році, коли Лукашенко приїхав привітати Володимира Зеленського з перемогою та запевнити у тому, що Білорусь завжди буде дружнім народом, та на кордоні між нашими країнами завжди буде мир.

Лукашенко. Фото: скрін youtube
Лукашенко. Фото: скрін youtube

"Геноцид потрібно зупинити!": Віталій Кличко зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером у Києві

Мер України Віталій Кличко повідомив, що він провів зустріч з канцлером Австрії Карлом Нехаммером у Києві.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Друзі! Зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером, який на знак солідарності і підтримки боротьби українського народу за свою державу і свободу, відвідав сьогодні Київ. Під час розмови я наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію – більш суворих санкцій, припиненні економічних відносин з агресором.", - звернувся до українців мер столиці України.

Карл Нехаммер і Віталій Кличко
Карл Нехаммер і Віталій Кличко

Ірена Карпа вразила відвертістю про війну в Україні, страшно навіть слухати: "Бігти через палаюче місто під пострілами"

Відома українська письменниця та співачка Ірена Карпа розповіла про те, чим поділилася в ефірі французького телебачення, та які історії їй розповіли мешканці сходу України. Вона поділилася історіями тих, хто втік чи не зміг втекти з-під обстрілів.

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

Російські загарбники залишили тіла своїх загиблих в ямі, гірше за тварин: "Своих не бросаем"

Збройним силам України вдалося знищити велику ворожу колону техніки. Російські загарбники прямували в напрямку міста Ізюм на Харківщині, яке є стратегічно важливим у цій війні Про це стало відомо з повідомлення голови Харківської Обласної військової адміністрації (ОВА) Олега Синєгубова у його особистому телеграм-каналі.

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Захисник Маріуполя не пошкодував життя, щоб затримати ворога: "Підірвав себе"

Улюбленець українців Олексій Арестович у недільному зведені щодо ситуації на фронті, розповів про геройський вчинок одного з бойових офіцерів захисників Маріуполя. Мова йшла про українського офіцера прикордонної служби, який під час бою отримав поранення. За словами радника Офісу Президента, офіцер всіма силами опирався, щоб радіостанція не дісталася ворогові, він підірвав себе разом з цією самою радіостанцією.

Росіян почали карати за символіку "Z" і "V": анулюють візи і проводять роз'яснювальні бесіди

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала країною-вигненцем, а символіку, яку використовують окупанти, деякі країни заборонили. Так, естонські прикордонники анулювали візи у кількох іноземців, яких виявили символіку з буквою Z, георгіївські стрічки та елементи військової форми російської армії.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube