Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала країною-ізгоєм, а символіку, яку використовують окупанти, деякі країни заборонили. Так, естонські прикордонники анулювали візи у кількох іноземців, яких виявили символіку з буквою Z, георгіївські стрічки та елементи військової форми російської армії. Про це інформують естонські ЗМІ.

Начальник прикордонного пункту повідомив, що осіб, які використовують символіку, яка прославляє війну проти України, затримують для додаткової перевірки, а також проводять бесіду.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Такі речі завжди привертають нашу увагу і ведуть до того, що власника такої символіки направляють на додаткову перевірку і з ним проводиться бесіда. В ході цієї бесіди з'ясовується, як з ним надійдуть далі", - розповів прикордонник.

Нaцистська символіка. Фото: Youtube
Нaцистська символіка. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Естонські ЗМІ підкреслюють, що прикордонна служба країни останнім часом особливо ретельно контролює використання символіки, яку наносять російські окупанти. У країні не дозволяють демонструвати дану символіку, а також георгіївську стрічку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський зізнався, що бачить уві сні і ненавидить Росію: "Убиті діти без ніг, без рук...".

Також наш портал писав, російські окупанти готують "живий щит" перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих.

Крім того, наш портал повідомляв, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".