10 квітня 2022 року у Франції перший тур президентських виборів.

Якщо ви думаєте, що Еммануель Макрон - не дуже хороший варіант для України, то глибоко помиляєтеся. Його головні конкуренти - "права "подружка путіна Марін Ле Пен і "лівий" Меланшона. У них за останні дні активно зростає рейтинг. При цьому рейтинг Макрона хоч і залишається першим, але падає.

Макрон і Марін Ле Пен
Макрон і Марін Ле Пен

Якщо вірити даним соцопитувань, з великою ймовірністю через 2 тижні в другому турі зійдеться Макрон і Ле Пен. І якщо раніше Макрон без проблем випереджав конкурентку з рахунком 56/44, а потім і 58/42, то зараз вже 52/48, а найостанніші опитування показують майже рівність.

Дані соцопитувань щодо президентських виборів у Франції
Дані соцопитувань щодо президентських виборів у Франції

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заходити на вибори з падаючим рейтингом - не дуже добре. Так що на нас чекають 2 тижні тривожного очікування, чи не отримає путін в керівництві однієї з найбільших країн Європи ще одного союзника.

Голосування триватиме до 19:00 за Києвом, тоді ж будуть опубліковані перші екзит-поли.

Дані соцопитувань щодо президентських виборів у Франції
Дані соцопитувань щодо президентських виборів у Франції

Нагадаємо, що Еммануель Макрон виділив Україні 1,2 мільярда, а також пообіцяв допомогти: "Це безпрецедентно".

Раніше ми повідомляли, що Борис Джонсон потрапив в "антирейтинг" путіна і тому таємно їхав до Володимиру Зеленському: "розуміємо ризики".

Також стало відомо, що Джо Байден підписав укази про введення нових санкцій щодо росії та Білорусі – ніяких грошей за газ, нафту і вугілля.