Екстрасенс Людмила Хомутовська попередила Віталія Кіма про небезпеку, потрапив до списку: "Ракети будуть"

Хомутовська вже передбачала "повітряну атаку на Кіма". Незабаром по будівлі Миколаївської ОГА був нанесений ракетний удар. Завдяки щасливому випадку народний улюбленець того дня проспав і не встиг зайти в кабінет і будівлю. Але Людмила стверджує, що загроза життю Віталія Кіма зберігається і зараз.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Маша Єфросиніна розповіла, як ставиться до Світлани Лободи та Івана Дорна після початку війни

Українська ведуча Маша Єфросиніна в інтерв'ю "Радіо НВ" розповіла, як ставиться до українських артистів Івана Дорна і LOBODA, які засудили російську агресію, але до війни будували кар'єру в країні-агресорці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Нацбанк заморозив курс долара на період війни в Україні: "після перемоги повернемося до звичного режиму"

Як заявив заступник голови регулятора Сергій Ніколайчук в ефірі Всеукраїнського телемарафону до закінчення воєнного стану курс долара в Україні залишатиметься на рівні 29,25 грн/долар.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Орки путіна після трусів і унітазів вкрали їжу у тварин з екопарку: "перевірте звірів на вагітність"

Російські окупанти пробили чергове дно. Всі ми пам'ятаємо те, як вони, діставшись до звичного життя українців, відчули себе в казці і крали все, що бачили на своєму шляху - блендери, чобітки, труси і навіть собачі будки. Здавалося б, куди вже далі? Але ні ж, ці чмоні знайшли куди. Адже тепер вони відібрали їжу у тварин з "Екопарку" Фельдмана.

Горила Тоні, фото: Київський зоопарк
Горила Тоні, фото: Київський зоопарк

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав Вірі Брежнєвій всю суть росії: "У нас так заведено"

Під час програми Брежнєва і Галкін щось активно обговорювали і жартували. Однак, згодом співачка запитала: "Чуєте, хто обрав цього ведучого, просто?". На це питання Брежнєвої Галкін вирішив відповісти жартівливо.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube