Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив зіграти в хокей і випадково отримав по обличчю хокейною ключкою. Інцидент стався, коли він вийшов на лід зі своєю командою. Про це повідомляє провладний Telegram-канал "Пул першого".

Олександр Лукашенко відомий своєю любов'ю до спорту, а саме до хокею. Так, під час поєдинку команди Лукашенка зі збірною Мінської області 9 квітня стався казусний інцидент. "Президент" отримав по обличчю хокейною ключкою. На фото, яке з'явилося в мережі чітко видно, що на місце удару наклали пов'язку, ймовірно, Лукашенко відбувся лише гематомою.

Лукашенко після матчу. Фото: пул першого
Лукашенко після матчу. Фото: пул першого

"У колі вкидання шайба була у 01. Той хотів її, підбивши ключку, забрати у 7 номера, гравця команди Мінської області. Перший різко відвів ключку в сторону (зберігаючи шайбу), але номер 7 не потрапив по ключці 01, а потрапив по обличчю", – йдеться в повідомленні.

Джерело уточнює, що у гравця, який випадково вдарив Лукашенка по обличчю "все добре".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай писав, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".

Також наш портал повідомляв, знали заздалегідь? Кремлівське видання опублікувало новину про вокзал у Краматорську за п'ять хвилин до повідомлення про вибухи.

Крім того, наш портал інформував, що Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в державній зраді – передавав ворогові імена і паролі.