росія цілеспрямовано наближається до дефолту. Так, з початку війни проти України інфляція рф склала 7,6%, а за рік - 16,7%. Про це свідчать дані росстата.

Після повномасштабного вторгнення в Україну на Росію було накладено низку санкцій, через які економіка країни летить у прірву. Так, місячне зростання цін в Росії побив попередній "антирекорд" 1999-го року. Інфографіка наочно показує, що справи в Росії після санкцій, які продовжують вводитися, м'яко кажучи не дуже.

Дані росстата
Дані росстата

Дані росстата
Дані росстата

Крім того, напередодні такі країни як Швейцарія, Норвегія, Ісландія і Ліхтенштейн приєдналися до групи 37 країн, які ввели однаковий експортний контроль, щоб не допустити заміни заборонених США поставок технологій в Росію, в тому числі і оборонної сфери.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також важливо відзначити, що S&P оголосило Росії "вибірковий дефолт" по іноземній валюті. За інформацією рейтингового агентства санкції можуть не дозволити рф виплатити борги в нормальній валюті, якою рубль не є.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Японії вибачилися перед захисниками "Азова" після недавнього виступу Зеленського: більше не в базі"міжнародний тероризм".

Також наш портал повідомляв, знали заздалегідь? Кремлівське видання опублікувало новину про вокзал у Краматорську за п'ять хвилин до повідомлення про вибухи.

Крім того, наш портал інформував, що Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в державній зраді – передавав ворогові імена і паролі.