Голова Миколаївської ОДА та улюбленець українців Віталій Кім показав справжнього героя - керівника апарату ОДА Світлану. Дівчина вижила після ракетної атаки, але отримала безліч травм і вже вийшла на роботу. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Віталій Кім показав, що герої в Україні не тільки захищають країну на фронті, тримаючи в руках зброю. Він поділився знімком з керівником апарату ОДА Світланою. Жінці пощастило дивом вижити після ракетної атаки російських окупантів. Вона отримала багато травм, але вже "стала на ноги".

Віталій Кім, скріншот з відео
Віталій Кім, скріншот з відео

Віталій Кім зазначив, що дівчина заявила, що не може просто лежати, і незважаючи на серйозні травми вже приступила до виконання робочих обов'язків. Він додав, що саме так і виглядають герої в нинішніх реаліях.

Віталій Кім та керівник апарату ОДА Світлана. Фото: скрін
Віталій Кім та керівник апарату ОДА Світлана. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знайомтеся: керівник апарату ОДА Світлана. Дивом вижила, була біля епіцентру вибуху. Пробита легеня і купа травм ... вийшла на роботу - не можу лежати каже. Ось це герой", - написав Віталій Кім.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".

Також наш портал повідомляв, знали заздалегідь? Кремлівське видання опублікувало новину про вокзал у Краматорську за п'ять хвилин до повідомлення про вибухи.

Крім того, наш портал інформував, що Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в державній зраді – передавав ворогові імена і паролі.