Скандальний колишній народний депутат України Ілля Кива, який втік до Росії продовжує смішити українців. Цього разу він опублікував в telegram новий пост про те, що Україна буде "звільнена" і допустив граматичну помилку.

Одіозний колишній нардеп і кандидат наук Ілля Кива з перших днів війни в Україні втік закордон, а потім несподівано "сплив" в Росії, де донині продовжує сприяти пропагандистам рекламувати "путінський режим" і розповідати, як же прекрасно жити в "Великій" Росії.

Ілля Кива. Фото: скрін youtube
Ілля Кива. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Кива вирішив зробити вигляд, що все добре, і показати, що санкції, які були накладені на рф через війну в Україні нібито взагалі не діють. Він написав, що Росія "процвітає" і додав, що Україну чекає "відродження" в її складі, правда і тут без казусів не обійшлося. Колишній кандидат наук допустив помилку в публікації.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Перевірив, як працюють "вбивчі" економічні санкції, накладені заходом на Росію. Росія живе і процвітає. Сподіваюся після звільнення і Україна відродитися, перебуваючи в її складі", - заявив Ківа.

Раніше Знай повідомляв, Володимир Жириновський ще до смерті передрік Росії провал на війні з Україною: "І нехай я сд*хну, якщо брешу".

Також наш портал інформував, що улюбленець українців Віталій Кім розповів про класову ненависть і бажання росіян захоплювати чужі землі: "Їм ця війна в кайф".

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.