У соціальній мережі розмістили дуже цікаву новину, в якій йдеться про статистику в росії. Стало відомо, що за останній місяць росіяни перестали користуватися звичними для себе додатками.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Правда Геращенко"

Потрібно повідомити про те, що санкції, накладені на росію і її громадян, починають показувати себе в дії.

Крім того, що дуже багато компаній покинули ринок рф і перестали відправляти туди свою продукцію, різноманітні додатки також були заблоковані на території росії.

"Як змінився рейтинг найбільш популярних додатків в російському App Store судячи з усього, рашисти не хочуть жити за залізною завісою. Але ви самі вибрали фюрера і творите звірства в Україні. Тим самим зробивши величезний крок назад у розвитку вашого мордора. Звикайте жити як ізгої, яких ненавидить і зневажає світ", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дивлячись на цю статистику чітко зрозуміло, що рашисти більше не можуть користуватися звичними для себе додатками і мессенджерами без VPN.

Важливо нагадати, що з часом на росію буде накладено ще більше санкцій, а економіка агресора впаде до неймовірно низького рівня.

Нагадавши, у мережі повідомили, що воїнам ЗСУ привезли бронежилети.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у соціальній мережі почали поширювати фейки про Джамалу.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що до Володимира Зеленського виїхали лідери з ЄС.